tayangan gambar

Selasa, 28 Januari 2014

Anak-anak kucing tahun 2014

Salam tahun baru.
Kat bawah ni Kak Siti uploadkan gambar-gambar kitten yang baru. kalau yang kecik tu bolehlah booking dulu.
Ni anak flat face(bapa) dan semi flat (ibu)
Setiap seekor RM600
1. warna kelabu dan ada oren sikit2. betina
1/3/2014 dah boleh ambil




2.warna kelabu juga tapi oren ada banyak sikit berbanding yang no 1


3. Jantan, kelabu putih.....ada janggut kelabu. sorry dah di booking baru je jap tadi. tapi dah upload gambar , jadi malas dah nak padam.

4. Pun jantan. kelabu putih . blm ada orang punya lagi.

5. Celico, betina




Ni kucing semi long hair . mix maincoone. warna smoky. Betina dua2 . Saiz besar ni...baru sebulan setengah.
Dah bagi ubat cacing, ubat fungus dan dah grooming pun. So  nak jual murah je  RM100 sekor. Susah nak ambil gambar kucing 2 ekor ni...kerja melaaaaawak je.

7 ulasan:

  1. ?sye nak yg kelabu tu bole ? die mix maincoon n slh ke ? ke asing2 ?

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum...kucing yg rm100 tu ada lg x???ni no sy 0125465949

    BalasPadam